Contact Information

Theodore Lowe, Ap #867-859
Sit Rd, Azusa New York

We Are Available 24/ 7. Call Now.

Ben je van plan om je huis een make-over te geven of heb je gewoon wat doe-het-zelf materialen nodig? Dan is Praxis Beverwijk dé plek waar je moet zijn. Ik weet hoe belangrijk het is om te weten wanneer je terechtkunt voor je klusbenodigdheden.

Daarom deel ik vandaag de actuele openingstijden van Praxis Beverwijk. Of je nu een vroege vogel bent of een avondklusser, ik zorg ervoor dat je precies weet wanneer je de deuren van deze bouwmarkt kunt binnenstappen.

Praxis Beverwijk: De perfecte plek voor al jouw klusbenodigdheden

Als doorgewinterde klusser weet ik hoe belangrijk het is om toegang te hebben tot een winkel waar je alles vindt wat je nodig hebt voor jouw projecten. Praxis Beverwijk biedt deze ervaring. Met hun uitgebreide assortiment aan materialen en gereedschappen is het mijn go-to bouwmarkt.

Hier vinden zowel amateurs als professionals wat ze zoeken. Of het nu gaat om verf, gereedschap, sanitair of tuinartikelen, de schappen bij Praxis Beverwijk staan er vol mee. En het mooie is, alles is overzichtelijk ingedeeld waardoor je snel vindt wat je nodig hebt.

Het personeel van Praxis Beverwijk is ook niet te versmaden. Hun deskundige advies helpt me keer op keer de juiste keuzes te maken voor mijn klussen. Ze zijn goed opgeleid en hebben echte passie voor verbetering en creativiteit, wat aanstekelijk werkt. Zelfs als je als beginner binnenstapt, zorgen ze ervoor dat je met het juiste materiaal naar huis gaat.

De locatie van de bouwmarkt is ook ideaal. Gelegen nabij uitvalswegen en met een ruime parkeergelegenheid, is Praxis Beverwijk makkelijk te bereiken. Dit bespaart tijd, iets dat we allemaal wel kunnen gebruiken in onze drukke levens.

Verder zijn er vaak Aanbiedingen en Acties die het winkelen bij Praxis nog aantrekkelijker maken. Mijn mailinglijst abonnement zorgt ervoor dat ik altijd op de hoogte ben van de nieuwste deals. Het is slim om hier gebruik van te maken; je bespaart niet alleen geld, maar soms kun je ook kennis maken met nieuwe producten die je klus kunnen vergemakkelijken of verbeteren.

Naast fysiek winkelen biedt Praxis Beverwijk ook de mogelijkheid om online te bestellen. Met de optie voor Click & Collect ben ik in staat om mijn bestelling vooraf te doen en deze op een geschikt moment op te halen. Dit versnelt het hele koopproces, wat vooral handig is als je midden in een klus zit en snel iets nodig hebt.

Actuele openingstijden van Praxis Beverwijk

Om te zorgen dat je bezoek aan Praxis Beverwijk zo efficiënt mogelijk is, heb ik de actuele openingstijden voor je op een rijtje gezet. Met deze informatie kun je perfect plannen wanneer je langs kunt komen voor je klusbenodigdheden of advies van het deskundige personeel.

Maandag tot en met vrijdag opent Praxis haar deuren om 09:00 uur. Hierdoor heb je als klant voldoende tijd om zelfs vóór een werkdag te beginnen aan je klussen. De winkel sluit doordeweeks om 21:00 uur, wat laat genoeg is voor een bezoek na het eten. Ideaal voor de werkende doe-het-zelver!

Gedurende het weekend hanteren ze iets aangepaste tijden. Op zaterdag is de winkel geopend vanaf 09:00 uur tot 18:00 uur. Op deze dag is het vaak wat drukker, maar de uitgebreide openingstijden bieden ruimte genoeg om rustig door het assortiment te lopen. Zondag is bekend als de rustige familiedag, en ook Praxis speelt hierop in door open te zijn van 12:00 uur tot 17:00 uur.

Voor de meest recente tijden check je altijd even de website van Praxis Beverwijk, omdat er rond feestdagen of speciale gelegenheden gewijzigde openingstijden kunnen zijn. Bovendien kan het zijn dat er tijdelijke wijzigingen optreden die op de website zullen worden aangekondigd.

Hieronder vind je een overzichtelijk schema van de reguliere openingstijden:

Dag Openingstijd Sluitingstijd
Maandag 09:00 uur 21:00 uur
Dinsdag 09:00 uur 21:00 uur
Woensdag 09:00 uur 21:00 uur
Donderdag 09:00 uur 21:00 uur
Vrijdag 09:00 uur 21:00 uur
Zaterdag 09:00 uur 18:00 uur
Zondag 12:00 uur 17:00 uur

In de brede openingstijden kun je ongetwijfeld een geschikt moment vinden om langs te gaan bij Praxis Beverwijk. Vergeet niet dat je voor veel producten ook gebruik kunt maken van Click & Collect. Dit bespaart tijd en zorgt ervoor dat je bezoek nog sneller en efficiënter verloopt.

Vroege vogels: De tijden waarop je als eerste bij Praxis Beverwijk terecht kunt

Wanneer ik klusprojecten heb, weet ik hoe belangrijk het is om vroeg te beginnen. Gelukkig stelt Praxis Beverwijk klussers in staat om al in de vroege uurtjes aan de slag te gaan. Ik wil er even bij stil staan dat de winkel doordeweeks al vanaf 07:00 uur open is. Dit is perfect voor iedereen die graag voor de drukte aan de dag begint of simpelweg na het werk weinig tijd heeft.

Op zaterdag kun je iets langer uitslapen, want dan opent Praxis Beverwijk zijn deuren om 08:00 uur. Hoewel dit een uur later is dan doordeweeks, geeft het je de vrijheid om je weekend productief te starten met het inkopen van de nodige materialen voor je doe-het-zelf projecten.

Hieronder vind je een handig overzicht van de openingstijden voor de vroege vogels:

Dag Openingstijd
Maandag 07:00
Dinsdag 07:00
Woensdag 07:00
Donderdag 07:00
Vrijdag 07:00
Zaterdag 08:00
Zondag Gesloten

Het is natuurlijk ook mogelijk om online je bestelling te plaatsen en deze alsnog vroeg in de winkel op te halen. Met Click & Collect kun je de wachttijden omzeilen en ervoor zorgen dat jouw producten klaarliggen zodra je aankomt. Dit is ideaal voor als je tijd waardevol is en je je dag optimaal wilt benutten.

Click & Collect bestellingen kun je plaatsen voordat de winkel opent, zodat je als een van de eersten je materialen kunt ophalen. Het personeel van Praxis Beverwijk zorgt ervoor dat jouw bestelling vanaf de openingstijd gereed staat. Zo kun je zonder vertraging aan je klusdag beginnen. Let wel, check altijd de actuele openingstijden op de website van Praxis Beverwijk, aangezien deze kunnen afwijken tijdens feestdagen of bijzondere openingstijden.

Avondklussers: De openingstijden voor jouw avondlijke doe-het-zelf projecten

Ben je een avondmens en kom je pas later op de dag toe aan je doe-het-zelf projecten? Geen zorgen, Praxis Beverwijk heeft speciaal voor de avondklussers ruime openingstijden. Ik heb zelf vaak ervaren dat inspiratie of noodzaak voor een klus pas ’s avonds ontstaat en het is dan super handig als je weet dat je nog terecht kan bij je favoriete bouwmarkt.

Van maandag tot vrijdag ben je welkom tot 21:00 uur. Dit geeft je ruimschoots de tijd om na het werk langs te gaan en alle benodigdheden voor je avondklus op te pikken. Het team staat ook in deze late uurtjes klaar om je te voorzien van professioneel advies en om je te helpen met het vinden van precies wat je nodig hebt.

Daarnaast is het ook mogelijk om via de website je artikelen van tevoren te selecteren en gebruik te maken van de Click & Collect service. Zorg ervoor dat je dit minstens een uur voor sluitingstijd doet, zodat je bestelling klaargezet kan worden. Dit werkt niet alleen efficiënt maar zorgt er ook voor dat je direct na aankomst met je project aan de slag kunt.

Het is handig om de precise openingstijden even te checken op de website van Praxis Beverwijk voordat je van huis gaat, vooral als je later in de avond wilt shoppen. Zo weet je zeker dat je niet voor een gesloten deur staat en kun je jouw kostbare tijd optimaal benutten.

Vergeet niet dat de lange openingstijden tijdens werkdagen ideaal zijn om de drukte van het weekend te vermijden. Veel klussers komen op zaterdag of zondag, waardoor het vaak wat drukker is. Door in de avonduren langs te gaan, maak je slim gebruik van rustigere momenten in de winkel.

Conclusie: Altijd weten wanneer je bij Praxis Beverwijk terechtkunt

Het plannen van je bezoek aan Praxis Beverwijk is nu een fluitje van een cent. Met de heldere informatie over de openingstijden, inclusief de vroege uurtjes en de ruime avondopties, kun je jouw klusbezoek perfect afstemmen op je eigen schema. Of je nu een vroege vogel bent of een avondklusser, je weet precies wanneer je de deskundigheid van het personeel kunt inzetten en van de acties kunt profiteren. En vergeet niet, voor een nog snellere ervaring staat Click & Collect voor je klaar. Check altijd even de website voor de meest actuele tijden, zodat je nooit voor een gesloten deur staat. Zo ben je verzekerd van een efficiënt en succesvol bezoek aan jouw favoriete bouwmarkt.

Share:

Cheryl de Vries

administrator