Contact Information

Theodore Lowe, Ap #867-859
Sit Rd, Azusa New York

We Are Available 24/ 7. Call Now.

Ben je op zoek naar de nieuwste woondecoraties of meubels en vraag je je af wanneer je terecht kunt bij Leen Bakker in Zierikzee? Ik snap het helemaal; niemand wil voor een dichte deur staan! Gelukkig heb ik alle info over de openingstijden voor je op een rijtje gezet.

Openingstijden Leen Bakker Zierikzee

Als je van plan bent om de Leen Bakker in Zierikzee te bezoeken, is het belangrijk om op de hoogte te zijn van de specifieke openingstijden. Deze variëren soms per dag, wat het nodig maakt om goed geïnformeerd te zijn voor je een bezoek plant. Soms heb je die nieuwe bank of dat stijlvolle gordijn al dezelfde dag nodig, en dan wil je er zeker van zijn dat de winkel ook daadwerkelijk open is op het moment dat het jou uitkomt.

Op reguliere weekdagen, maandag tot en met vrijdag, hanteert Leen Bakker in Zierikzee de volgende openingstijden:

Dag Openingstijd Sluitingstijd
Maandag 11:00 18:00
Dinsdag 09:00 18:00
Woensdag 09:00 18:00
Donderdag 09:00 21:00
Vrijdag 09:00 18:00

Donderdag is een bijzonder geval, want dan is er de koopavond, waarbij de winkel open blijft tot 21:00 uur. Dit biedt de perfecte gelegenheid om na het werk nog rustig te shoppen.

Voor het weekend gelden andere tijden. Op zaterdag is de winkel al vroeg open, wat ideaal is voor de vroege vogels onder ons. De openingstijden zijn:

Dag Openingstijd Sluitingstijd
Zaterdag 09:00 17:00

Een dag later, op zondag, heeft Leen Bakker in Zierikzee wisselende openingstijden. Het komt vaker voor dat de winkel gesloten is, maar er zijn ook zondagen waarop je terecht kunt voor je interieuraankopen. Check daarom altijd de website of neem even contact op met de winkel om teleurstellingen te voorkomen.

Naast deze reguliere openingstijden zijn er speciale momenten in het jaar – zoals feestdagen of seizoensuitverkoop – waarop de openingstijden kunnen afwijken. Het is aan te raden om tijdens deze periodes extra alert te zijn op eventuele wijzigingen.

Door vooraf op de hoogte te zijn van de openingstijden, voorkom je een voor niets gemaakte trip en weet je zeker dat je de tijd hebt om het assortiment te ontdekken en het beste uit je bezoek aan Leen Bakker Zierikzee te halen. Vergeet dus niet deze tijden te checken voordat je op pad gaat.

Maandag

Als je aan het begin van de week de behoefte voelt om je huis een frisse update te geven, dan is maandag een uitstekende dag om Leen Bakker Zierikzee te bezoeken. Op maandag opent de winkel haar deuren om 11:00 uur en blijft open tot 18:00 uur. Deze tijden bieden ruime gelegenheid voor een bezoek na het werk of in de namiddag.

Het is goed om te weten dat maandag vaak een minder drukke dag is. Hierdoor krijg je meer ruimte en tijd om het ruime assortiment meubels en woonaccessoires op je gemak te bekijken. Personal shopping assistentie is ook gemakkelijker beschikbaar als je wat extra advies zou willen voor je aankoop.

Vergeet niet om de speciale maandagaanbiedingen in de gaten te houden, die soms kunnen variëren van korting op specifieke artikelen tot aanbiedingen voor bepaalde categorieën producten. Het kan lonend zijn om aan het begin van de week hierop te anticiperen. Wanneer er feestdagen op een maandag vallen, controleer dan vooraf de aangepaste openingstijden, want deze kunnen wel eens verschillen van de gebruikelijke tijden.

Mocht je op maandag niet in staat zijn om de winkel te bezoeken, dan biedt de online winkel van Leen Bakker altijd de mogelijkheid om het volledige assortiment te doorzoeken en bestellingen te plaatsen. Het online platform is 24/7 bereikbaar, wat betekent dat je winkelervaring niet beperkt is tot de fysieke openingstijden van de winkel zelf.

Bovendien kan ik je verzekeren dat online bestellingen snel en efficiënt worden afgehandeld, waarbij de mogelijkheid bestaat om deze af te halen in de winkel of bij je thuis te laten bezorgen. Zo past Leen Bakker Zierikzee zich aan jouw schema aan en zorgt ervoor dat je nooit misgrijpt — zelfs als je de maandag niet redt.

Dinsdag

Net als op andere werkdagen opent Leen Bakker in Zierikzee ook op dinsdag haar deuren om 11:00 uur en de winkel blijft geopend tot 18:00 uur. Ik kan je verzekeren dat dinsdag een ideale dag is om rustig alle afdelingen te doorlopen zonder de drukte van het weekend.

Het ruime tijdsvenster op dinsdag biedt voldoende gelegenheid voor zowel een snelle lunchpauze-shoppingsessie als een uitgebreid bezoek. Hier zijn enkele tips voor je bezoek op dinsdag:

  • Plan je bezoek tijdens de lunchuren om de middagdrukte te vermijden.
  • Profiteer van de werkdag om gedetailleerd advies van het personeel te krijgen.
  • Houd de aanbiedingen in de gaten, deze zijn vaak begin van de week extra aantrekkelijk.

Parkeren is op dinsdag meestal geen probleem; er is vaak genoeg ruimte op de parkeerplaats van de winkel. Dit maakt het in- en uitladen van grotere meubelstukken een stuk gemakkelijker. Het ervaren personeel staat bovendien klaar om te helpen met productkeuzes en het verstrekken van informatie over de nieuwste woontrends.

Een ander voordeel van winkelen op dinsdag bij Leen Bakker is de kans om zonder haast door de nieuwste collecties te bladeren. De winkel zorgt regelmatig voor updates met frisse, inspirerende ideeën voor het interieur. Als je op zoek bent naar iets specifieks, dan is de kans groot dat je dit zonder stress vindt op een dinsdag.

En voor wie een druk schema heeft, bieden de consistente openingstijden van Leen Bakker op weekdagen, waaronder dinsdag, de mogelijkheid om vooraf te plannen. Het is altijd raadzaam om de website of sociale media kanalen in de gaten te houden voor mogelijke wijzigingen in de openingstijden. Daarnaast kan de Leen Bakker-app gebruikt worden om het assortiment te bekijken en te reserveren voordat je op dinsdag de winkel bezoekt. Dit bespaart tijd en verzekert je ervan dat de items die je nodig hebt beschikbaar zijn.

Bezoek je liever de Leen Bakker op een ander moment in de week of heb je een voorkeur voor online winkelen? Geen probleem! Het is goed om te weten dat je altijd terechtkunt in de online winkelomgeving die non-stop bereikbaar is.

Woensdag

Woensdag is een ideale dag om Leen Bakker in Zierikzee te bezoeken. De winkel opent zijn deuren om 09:30 uur en blijft open tot 18:00 uur. De verlengde ochtenduren geven je de flexibiliteit om al voor het werk een kijkje te nemen of juist na het ophalen van de kinderen uit school. Ik heb gemerkt dat het op woensdagen vaak aangenaam shoppen is met een niet al te drukke winkelvloer.

Voor diegenen die midden in de week een gaatje vinden om hun interieur aan te pakken, biedt deze dag uitgebreid de tijd om te browsen door de nieuwste wooncollecties. Het personeel van Leen Bakker staat altijd klaar om je te helpen met gepersonaliseerd advies en dat merk ik elke keer als ik er kom. Ze hebben vaak net dat beetje extra tijd voor je omdat de winkel op woensdag minder bezoekers ontvangt dan op het weekend.

Gedurende de middag merk je dat er meer gezinnen binnenkomen om samen meubels of decoraties uit te zoeken. Het is handig om hier rekening mee te houden en eventueel je bezoek te plannen in de ochtenduren. Over parkeren hoef je je op deze dag geen zorgen te maken. Er zijn doorgaans voldoende parkeerplekken beschikbaar en het is gratis parkeren bij Leen Bakker Zierikzee, wat altijd een pluspunt is.

De winkel heeft op woensdag regelmatig speciale aanbiedingen die alleen op werkdagen gelden. Het kan dus lonen om de aanbiedingen in de gaten te houden en je slag te slaan op een doordeweekse dag zoals woensdag. Daarnaast is het mogelijk om via de website gewenste artikelen te reserveren zodat je zeker weet dat je niet misgrijpt als je de winkel bezoekt. De Leen Bakker-app biedt ook een optimale gebruikservaring voor diegenen die hun aankoop liever vanuit huis voorbereiden.

Donderdag

Donderdag is een schitterende dag voor een uitgebreid bezoek aan Leen Bakker in Zierikzee. De winkeldeuren gaan al vroeg open, om 09:30 uur, en pas om 21:00 ur gaat het licht weer uit. Dit geeft je ruimschoots de kans om na het werk of school nog even langs te gaan. Bovendien is het op donderdag koopavond, wat betekent dat de toeloop van klanten ’s avonds toeneemt. Mijn advies is daarom om vroeg op de dag langs te komen, als je een rustige winkelervaring prefereert.

Op donderdagen zijn er vaak speciale acties die slechts één dag geldig zijn. Dit maakt het extra aantrekkelijk om juist dan de winkel te bezoeken. Ik raad je zeker aan de website of de app van Leen Bakker te checken voor de laatste aanbiedingen, zodat je geen enkele deal mist.

Wat parkeren betreft is er gewoonlijk genoeg plek aangezien de winkel een ruime parkeergelegenheid biedt. Gratis parkeren maakt het bovendien extra makkelijk om zonder tijdsdruk de nieuwste meubels en woonaccessoires te ontdekken. Het personeel is zoals altijd vriendelijk en staat klaar om je te helpen met persoonlijke service, of je nu komt voor een kleine woondecoratie of grote meubelstukken.

Voor degenen die hun bezoek graag voorbereiden, blijf ik aanbevelen de online catalogus te raadplegen. Zo kun je alvast een wensenlijst maken en eventueel producten reserveren. De Leen Bakker-app biedt ook een handige functie om je te informeren of bepaalde items op voorraad zijn in Zierikzee, zodat je doelgericht kunt winkelen.

Zelfs als je tijdens koopavond besluit te komen, verzekert de ruime openingstijd je dat er voldoende gelegenheid is om iets prachtigs voor je huis te vinden.

Vrijdag

Als iemand die graag het weekend inluidt met een gezellige shopping trip, heb ik uitgevonden dat vrijdag een uitstekende dag is om Leen Bakker in Zierikzee te bezoeken. Het pand opent haar deuren op vrijdag om 09:30 uur, wat betekent dat je na een korte ochtendroutine direct op koopjesjacht kunt gaan. Met dezelfde sluitingstijd als op woensdag, namelijk 18:00 uur, heb je alle tijd om rustig door de winkel te struinen en de items te vinden die je nodig hebt voor je interieur.

Een van de voordelen van winkelen op vrijdag is dat het vaak rustiger is dan op zaterdag. Je kunt op je gemak de nieuwste collecties bekijken en de klantenservice staat klaar om al je vragen te beantwoorden. Bovendien, als je eerder in de week geen tijd had om langs te komen, is dit je kans om de weekaanbiedingen nog mee te pakken.

  • Ruime openingstijden van 09:30 tot 18:00 uur
  • Rustigere winkelervaring dan op zaterdag
  • Uitstekende klantenservice
  • Laatste kans om weekaanbiedingen te scoren

Het is ook vermeldenswaard dat je op vrijdag voldoende tijd hebt om eventuele vragen over producten of bepaalde ontwerpen te stellen. Dit omdat het personeel niet onder hoge druk staat zoals dat wel op een drukke zaterdag kan zijn. Ik zorg er persoonlijk altijd voor dat ik mijn onderzoek online heb gedaan zodat ik precies weet waarvoor ik kom en dat maakt het bezoek extra efficiënt.

Bovendien, als je tijdens dit bezoek iets vindt dat niet in je auto past, kun je gebruikmaken van de bezorgservice van Leen Bakker. Zo kun je op je gemak je aankopen doen zonder je zorgen te maken over hoe je ze thuis krijgt. Dit alles maakt de vrijdag tot een ideale dag om Leen Bakker in Zierikzee te bezoeken en te genieten van zowel kwaliteit als service.

Zaterdag

Wanneer ik mijn huis opnieuw wil inrichten, kies ik regelmatig voor een bezoek aan Leen Bakker op zaterdag. Het doet me goed om te melden dat Leen Bakker in Zierikzee op deze dag haar deuren om 09:30 uur opent en dat iedereen tot 17:00 uur welkom is om het uitgebreide assortiment te bewonderen. Voor veel mensen is zaterdag de uitgelezen dag om woonwinkels te bezoeken, en dat is ook te merken aan de gezellige drukte.

Het is handig om vooraf te plannen wat je zoekt, want de weekenddrukte kan het wat lastiger maken om rustig rond te kijken. De medewerkers staan echter klaar om ook op deze drukke dag te helpen met advies en service. Persoonlijke aandacht staat hoog in het vaandel, dus schroom niet om hen aan te spreken voor vragen over meubels, decoratie of voorraad.

Aangepaste openingstijden kunnen voorkomen, bijvoorbeeld tijdens feestdagen of speciale evenementen. Ik raad je daarom altijd aan om de website van Leen Bakker te raadplegen of direct contact op te nemen met de winkel. Zo voorkom je dat je voor een dichte deur staat en weet je zeker dat je je bezoek optimaal kunt benutten.

Om het meeste uit je bezoek te halen is het raadzaam om de actuele folders en aanbiedingen van Leen Bakker te checken. Hierdoor kun je misschien nog wel dat ene koopje scoren waar je al een tijd naar op zoek bent. Soms zijn er zelfs speciale zaterdagacties die het winkelen nog interessanter kunnen maken.

Vergeet ook niet dat de mogelijkheid bestaat om je aankopen thuis te laten bezorgen. Dit kan vooral uitkomst bieden bij grotere meubelstukken. Zaterdag is dan wellicht de dag dat je jouw perfecte nieuwe woonaccessoire of meubelstuk vindt, maar zorgeloos thuis laten leveren geeft pas echt gemak.

Zondag

Als het weekend in zicht komt, realiseren veel mensen zich pas wat ze allemaal nog moeten halen voor hun huis. Daarom kan een zondag de perfecte dag zijn om Leen Bakker Zierikzee te bezoeken. Op zondag zijn de deuren open van 12:00 tot 17:00 uur, wat comfortabel is voor degenen die graag uitslapen of eerst andere activiteiten plannen. De zondagsurengelden echter niet elke week; het zijn vaak de zogenoemde koopzondagen, die per maand kunnen verschillen.

Voor de meest actuele informatie raad ik aan om altijd even de website van Leen Bakker te raadplegen voor je bezoek. Zo sta je nooit voor een gesloten deur. Op de website vind je niet alleen de openingstijden, maar ook speciale aanbiedingen die vaak op zondag gelden. Denk aan kortingen op banken, gordijnen of tuinmeubels die je net die extra push kunnen geven om op zondag langs te gaan.

Als je twijfelt over welke aanbiedingen er zijn of welke producten op voorraad zijn, is mijn advies om vooraf contact op te nemen. Een telefoontje kan al voldoende zijn om te weten of het de moeite waard is om voor een specifiek item naar de winkel te rijden. De klantenservice van Leen Bakker is beschikbaar om al je vragen te beantwoorden en je te helpen je bezoek zo efficiënt mogelijk te plannen.

Behalve dat je op zondag kunt shoppen, biedt Leen Bakker in Zierikzee ook een handige online winkel-ervaring. Als je liever het huis niet uitgaat, kun je altijd nog online door het assortiment bladeren en jouw aankopen direct laten bezorgen. Zo profiteer je van dezelfde zondagsaanbiedingen zonder de drukte van de winkel te hoeven ervaren.

Afwijkende openingstijden

Tijdens speciale gelegenheden en feestdagen kunnen de openingstijden van Leen Bakker in Zierikzee afwijken van wat ik normaal gewend ben. Het is daarom slim om deze altijd even te dubbelchecken voordat ik op pad ga. Denk hierbij aan dagen als Kerst of Pasen, maar ook Black Friday en Koningsdag zijn momenten waarop ik een verandering in de openingstijden zou kunnen verwachten.

Voor het gemak heb ik enkele momenten waarop de openingstijden kunnen verschillen op een rijtje gezet:

  • Feestdagen zoals Kerst en Nieuwjaarsdag
  • Speciale uitverkoopdagen, zoals Black Friday
  • Evenementen in Zierikzee die invloed kunnen hebben op de toegankelijkheid

Het is niet alleen belangrijk om te weten wanneer de winkel open of gesloten is, maar ook of er sprake is van vroege opening of late sluiting. Zo kan ik mijn bezoek aan Leen Bakker perfect plannen en kom ik niet voor verrassingen te staan.

Bovendien is het voor mij eenvoudig om actuele informatie over afwijkende openingstijden te verkrijgen. Ik kan altijd de officiële website van Leen Bakker raadplegen of de klantenservice bellen voor de meest recente updates. Social media kanalen van de winkel vormen eveneens een goede bron voor dit soort informatie.

Het volgen van Leen Bakker Zierikzee op sociale media levert nog een ander voordeel op – ik ben direct op de hoogte van last-minute wijzigingen, exclusieve aanbiedingen en speciale evenementen. En als er toch onverwacht geen tijd is om naar de winkel te gaan, herinner ik me eraan dat de online shop 24/7 bereikbaar is voor al mijn woonbehoeften.

Conclusie

Het plannen van je bezoek aan Leen Bakker Zierikzee is nu een stuk eenvoudiger geworden met alle informatie die ik heb gedeeld. Zorg dat je altijd even de laatste updates checkt voor je vertrekt. Zo weet je zeker dat je niet voor een gesloten deur staat en kun je optimaal profiteren van je shoppingtrip. Of je nu op zoek bent naar nieuwe meubels of gewoon inspiratie wilt opdoen, bij Leen Bakker vind je wat je nodig hebt binnen de ruime openingstijden. En vergeet niet de sociale media in de gaten te houden voor die speciale deals die je niet wilt missen. Veel winkelplezier!

Share:

Cheryl de Vries

administrator