Contact Information

Theodore Lowe, Ap #867-859
Sit Rd, Azusa New York

We Are Available 24/ 7. Call Now.

Op zoek naar de nieuwste woondecoraties of meubels? Dan is Kwantum Utrecht Kanaleneiland dé plek waar je moet zijn. Ik weet hoe belangrijk het is om je bezoek goed te plannen, dus ik deel graag de openingstijden met je.

Bij Kwantum vind je alles voor een gezellig thuis, maar het is wel zo handig om te weten wanneer je terechtkunt. Of je nu een vroege vogel bent of een late shopper, hier ontdek je precies wanneer je jouw slag kunt slaan.

Openingstijden van Kwantum Utrecht Kanaleneiland

Als je van plan bent een bezoek te brengen aan Kwantum in Utrecht Kanaleneiland, is het essentieel om de openingstijden te kennen. Ik heb gemerkt dat wanneer ik mijn bezoek goed plan, ik het meeste uit mijn tijd kan halen. Kwantum Utrecht Kanaleneiland heeft ruime openingstijden, wat het winkelen daar erg flexibel maakt.

Op weekdagen gaat de deur van de Kwantum al vroeg open, zodat je zelfs voor werk nog even langs kunt voor die ene lamp of tafel waar je al een tijdje je zinnen op hebt gezet. En wat prettig is: op deze dagen blijft de winkel tot in de avond geopend, waardoor het ook na het avondeten nog mogelijk is om langs te komen.

De winkel is ook in het weekend geopend. Dit biedt een perfecte gelegenheid om samen met het gezin of met vrienden te gaan winkelen. Of je nu op zoek bent naar gordijnen, een nieuw vloerkleed of wat leuke woonaccessoires, Kwantum heeft een breed assortiment dat aansluit bij vele stijlen en voorkeuren.

Om ervoor te zorgen dat je niet voor een dichte deur staat, hieronder een overzicht van de reguliere openingstijden:

Dagen Openingstijden
Maandag 11:00 – 18:00
Dinsdag 09:30 – 18:00
Woensdag 09:30 – 18:00
Donderdag 09:30 – 21:00
Vrijdag 09:30 – 18:00
Zaterdag 09:00 – 18:00
Zondag 12:00 – 17:00

Het kan natuurlijk voorkomen dat er wijzigingen zijn in openingstijden tijdens feestdagen of speciale evenementen. Daarom raad ik altijd aan om de website of sociale mediakanalen van Kwantum te checken voordat je op pad gaat. Zo ben je altijd op de hoogte van de meest actuele informatie en kom je niet voor verrassingen te staan.

Het mooie van Kwantum Utrecht Kanaleneiland is dat het aanbod regelmatig ververst wordt. Nieuwe trends en seizoensgebonden producten vind je hier als een van de eersten. Dus of je nu je huis een nieuwe look wilt geven of gewoon behoefte hebt aan wat frisse decoratie-ideeën, de openingstijden stellen je in staat je inspiratie op elk gewenst moment op te doen.

Vroege openingstijden voor vroege vogels

Als iemand die waarde hecht aan efficiëntie en gemak vind ik het belangrijk mijn dag vroeg te beginnen. Gelukkig biedt Kwantum Utrecht Kanaleneiland de perfecte oplossing voor vroege vogels zoals ik. De winkel zwaait al vroeg zijn deuren open waardoor je de drukte voor kunt zijn en ongestoord kunt winkelen.

Van maandag tot vrijdag opent Kwantum zijn deuren al om 9:00 uur ’s ochtends. Dit is uitermate handig voor diegenen die na het afzetten van de kinderen of voor het werk nog snel iets nodig hebben. Zelfs voor de ochtendmensen onder ons die de voorkeur geven aan een kalme winkelervaring biedt dit tijdstip een uitstekende gelegenheid.

Naast de gebruikelijke voordelen van winkelen in de ochtend zoals minder drukte en verse productvoorraad biedt Kwantum Utrecht Kanaleneiland ook een rustige omgeving waar je de tijd kunt nemen om advies te vragen aan het deskundige personeel. Met ruime parkeergelegenheid en een breed assortiment is er genoeg reden om je dag bij deze winkel te beginnen.

Voor de echte planners onder ons is het goed om te weten dat niet alleen de openingstijden maar ook de speciale aanbiedingen en nieuwe collecties vaak als eerste beschikbaar zijn in de ochtenduren. Dit betekent dat je de beste deals kunt scoren zonder dat je daarvoor je hele dag hoeft om te gooien.

Hier is het overzicht van de openingstijden gedurende de week:

Dag Openingstijd
Maandag 9:00 uur
Dinsdag 9:00 uur
Woensdag 9:00 uur
Donderdag 9:00 uur
Vrijdag 9:00 uur

Mocht je je afvragen of vroege openingstijden ook in het weekend gelden; op zaterdag kun je al om 9:00 uur bij Kwantum Utrecht Kanaleneiland terecht. Dit maakt het mogelijk om je weekendinkopen te doen voordat je dag echt begint. Vergeet niet de openingsuren regelmatig te controleren op de website of sociale media voor het geval er tijdelijke wijzigingen zijn.

Laatste kans om te winkelen

Voor degenen die een druk schema hebben is het weten van de late openingsuren cruciaal. Bij Kwantum Utrecht Kanaleneiland bieden we een winkelervaring die jouw tijd respecteert. Ik merk vaak dat late uurtjes ideaal zijn voor een rustige winkelomgeving. Gelukkig is Kwantum daarop voorbereid.

Op doordeweekse dagen kunnen klanten genieten van het feit dat de winkel tot 21:00 uur open is. Dit geeft iedereen ruim de tijd om na het werk of de avondmaaltijd langs te komen. Zo hoef je geen vrij te nemen of te haasten om in jouw drukke leven ruimte te maken voor het shoppen van woonartikelen.

Handige Faciliteiten

Bij Kwantum Utrecht Kanaleneiland heb je toegang tot gratis parkeergelegenheid die tot sluitingstijd beschikbaar is, wat het winkelen nog wat eenvoudiger maakt.

  • Ruime parkeergelegenheid
  • Koopavond tot 21:00 uur

Bovendien biedt de winkel op specifieke dagen speciale aanbiedingen aan die laat op de avond nog beschikbaar zijn. Dit zijn de perfecte momenten voor koopjesjagers en degenen die uitkijken naar de allerlaatste aanbiedingen van de dag.

Wees Erbij Voor Het Te Laat Is

Het assortiment van Kwantum Utrecht Kanaleneiland verandert frequent waardoor er altijd iets nieuws te ontdekken valt. Ik raad je aan om het begin van de week alvast een kijkje te nemen op de website of door de winkel te lopen. Op die manier weet je zeker dat je de nieuwste producten niet mist. Vergeet niet dat sommige populaire items snel kunnen uitverkopen, dus het is slim om er snel bij te zijn.

Wanneer je een oogje hebt op specifieke meubels of decoratieartikelen, kan ik je aanraden om de speciale openingsmomenten van Kwantum in de gaten te houden. Daarnaast is het verstandig om attent te zijn op de tijdsgebonden aanbiedingen die Kwantum vaak communiceert via sociale media of nieuwsbrieven. Op die manier grijp je nooit mis.

Speciale openingstijden tijdens feestdagen

Tijdens de feestdagen kan het zo zijn dat je je afvraagt of je nog snel wat spullen kunt halen bij Kwantum Utrecht Kanaleneiland. Goed nieuws: de winkel heeft vaak aangepaste openingstijden om te zorgen dat iedereen de kans krijgt zijn inkopen te doen. Zo merk je dat Kwantum inspeelt op de behoeften van haar klanten door extra service te bieden wanneer dat het meest nodig is.

Rond bijzondere dagen zoals Kerst, Oud en Nieuw en Pasen zijn de openingstijden ruimer of juist beperkter. Ik raad je aan om altíjd even de website te checken of contact op te nemen met de winkel voordat je op pad gaat. Zo voorkom je een voor een dichte deur te staan.

Traditioneel gezien opent Kwantum op Eerste Kerstdag en Nieuwjaarsdag de deuren niet, maar rond deze dagen zijn er vaak wel extra koopavonden of speciale openstellingen. Hieronder zie je een overzicht van de speciale openingsregelingen tijdens de laatste feestdagen:

Feestdag Openingstijden
Kerstavond 09:00 – 17:00
Tweede Kerstdag 12:00 – 17:00
Oudejaarsdag 09:00 – 16:00
Nieuwjaarsdag Gesloten
Goede Vrijdag 09:00 – 21:00
Paaszondag Gesloten
Paasmaandag 12:00 – 17:00

Deze tijden kunnen veranderen, dus houd dit in gedachten. Wat betreft aanbiedingen, dit zijn momenten waarop je vaak goede deals kunt vinden. Kwantum maakt er een punt van om tijdens feestdagen speciale promoties aan te bieden die een bezoek aan de winkel nog aantrekkelijker maken.

Ben je op zoek naar nieuwe decoratie voor de feestdagen of wil je jouw interieur een frisse uitstraling geven met de trendy artikelen van Kwantum? Plan je bezoek slim rond deze speciale openingstijden en maak optimaal gebruik van de gelegenheid om jouw huis gezellig en sfeervol te maken.

Sluitingstijd op zondag

Op zondag heeft Kwantum Utrecht Kanaleneiland een ruimere sluitingstijd dan veel andere winkels in de regio. Dit biedt klanten de gelegenheid om ook aan het einde van het weekend hun shopping te doen. Zondag is de winkel geopend tot 18:00 uur. Voor veel mensen is dit het perfecte tijdstip om de rustigere avonduren te benutten voor het uitzoeken van nieuwe meubels of decoraties.

Winkelbezoekers kunnen tot laat in de middag de tijd nemen om op hun gemak door het uitgebreide assortiment heen te lopen. De variatie in producten reikt van stijlvolle woonaccessoires tot praktische opbergoplossingen. Of je nu op zoek bent naar nieuwe gordijnen, een trendy lamp of een comfortabel bed, je vindt er alles onder één dak.

Het team van Kwantum staat bekend om zijn klantvriendelijkheid en deskundigheid. Mocht je hulp nodig hebben of advies willen over de producten, dan staan de medewerkers klaar om jou te assisteren. Met hun expertise maken ze het eenvoudiger om de juiste keuzes te maken voor jouw interieur.

Denk er wel aan dat de kassa’s sluiten om 17:45 uur. Dit zorgt ervoor dat iedereen de tijd heeft om zijn aankopen af te ronden en dat het personeel de winkel op tijd en gestructureerd kan sluiten. Kom dus niet op het allerlaatste moment, zodat je stressvrij kunt winkelen en de volledige winkelervaring kunt genieten.

Voor de meest recente informatie over aangepaste sluitingstijden, zoals tijdens de feestdagen of speciale evenementen, raad ik je aan om de website van Kwantum regelmatig te bezoeken. Door op de hoogte te blijven, voorkom je verrassingen en kun je jouw bezoek aan Kwantum Utrecht Kanaleneiland optimaal plannen.

Conclusie

Dus als je op zoek bent naar wooninspiratie of die ene perfecte lamp, is Kwantum Utrecht Kanaleneiland de plek waar je moet zijn. Met ruime openingstijden tot in de avonduren doordeweeks en een extra lange sluitingstijd op zondag biedt het de ideale gelegenheid voor een bezoek, zelfs met een drukke agenda. Vergeet niet de speciale deals te checken en houd de wisselende collectie in de gaten. En mocht je tijdens de feestdagen willen langskomen, check dan even de website voor de meest actuele tijden. Zo sta je nooit voor een dichte deur. Met het vriendelijke en deskundige team van Kwantum ben je verzekerd van topadvies. Ik zie je graag daar voor jouw volgende home-makeover!

Share:

Cheryl de Vries

administrator