Contact Information

Theodore Lowe, Ap #867-859
Sit Rd, Azusa New York

We Are Available 24/ 7. Call Now.

Ben je op zoek naar de nieuwste woondecoraties of meubels en vraag je je af wanneer je terecht kunt bij Kwantum in Barendrecht? Je bent niet de enige! Als interieurliefhebber weet ik hoe belangrijk het is om te weten wanneer je kunt shoppen voor die perfecte aanwinst voor je huis.

Openingstijden van Kwantum Barendrecht

Wanneer ik op zoek ben naar de nieuwste trends voor mijn interieur, is het essentieel dat ik de openingstijden van mijn favoriete woonwinkels ken. Voor degenen die een bezoek aan Kwantum in Barendrecht overwegen, zijn hier de reguliere openingstijden voor een probleemloos winkeluitje.

Maandag tot en met vrijdag opent Kwantum haar deuren meestal om 09:30 uur en blijft toegankelijk tot 18:00 uur. Deze tijden bieden genoeg speelruimte om eens rustig rond te kijken en advies te vragen aan de deskundige medewerkers over de laatste woontrends. Profiteer van de doordeweekse dagen als je kunt, omdat het dan vaak rustiger is dan in het weekend.

Zaterdag is er meer tijd om langs te komen, aangezien de winkel open is van 09:00 uur tot 17:00 uur. Het is de perfecte gelegenheid om na een drukke werkweek inspiratie op te doen voor je huis.

Op zondag heeft Kwantum aangepaste openingstijden van 12:00 uur tot 17:00 uur. Een ideaal moment voor degenen die doordeweeks niet in de gelegenheid zijn om te winkelen.

Houd rond feestdagen de actuele openingstijden goed in de gaten aangezien deze kunnen afwijken. Het zou immers jammer zijn als je voor een dichte deur komt te staan. Check de website van Kwantum of volg ze op sociale media voor de meest recente updates.

Hieronder vind je een handig overzicht van de standaard openingstijden:

Dag Openingstijd Sluitingstijd
Maandag 09:30 18:00
Dinsdag 09:30 18:00
Woensdag 09:30 18:00
Donderdag 09:30 18:00
Vrijdag 09:30 18:00
Zaterdag 09:00 17:00
Zondag 12:00 17:00

Het is mijn advies altijd even de website te checken voor je vertrekt. Online kan je tevens alvast een blik werpen op de collectie en eventuele aanbiedingen. Zo kan ik mijn bezoek altijd perfect plannen.

Weekdagen

Bij het plannen van een bezoek aan Kwantum in Barendrecht tijdens de weekdagen moet je goed rekening houden met de reguliere openingstijden. Voor mij als interieurliefhebber en trendspotter, is het weten van deze tijden cruciaal. Niets is namelijk teleurstellender dan voor een dichte deur staan wanneer ik geïnspireerd ben om mijn huis op te fleuren.

Van maandag tot en met vrijdag is Kwantum toegankelijk vanaf half tien in de ochtend. Dit geeft je de kans om, zelfs als je vroege afspraken hebt, later in de ochtend of tijdens je lunchpauze langs te gaan. De deuren sluiten elke dag om stipt zes uur. Dit biedt voldoende flexibiliteit; of je nu een vroege vogel bent en direct na het ontbijt de nieuwste collecties wilt bekijken, of als je na een werkdag nog even snel wat woondecoratie wilt scoren.

De openingstijden van Kwantum op de weekdagen zijn aantrekkelijk voor een breed publiek, van werkende professionals tot thuisblijvende ouders. Hier is een overzicht van de exacte tijden:

Dag Openingstijd Sluitingstijd
Maandag 09:30 uur 18:00 uur
Dinsdag 09:30 uur 18:00 uur
Woensdag 09:30 uur 18:00 uur
Donderdag 09:30 uur 18:00 uur
Vrijdag 09:30 uur 18:00 uur

Zelf vind ik het ideaal om op een doordeweekse dag te gaan, omdat het dan vaak rustiger is dan in het weekend. Meer ruimte en tijd om op je gemak door het brede assortiment aan producten te gaan. Het is toch heerlijk om zonder haast dat ene perfecte meubelstuk of die bijzondere woonaccessoire te vinden die precies in jouw interieur past?

Zaterdag

Elke zaterdag sta ik klaar om jullie te ontvangen bij Kwantum in Barendrecht, waar we de deuren openen om 09:00 uur. Voor velen van jullie is het weekend de perfecte tijd om rustig door de uitgebreide collectie van huisdecoratie en meubels te struinen.

Het weekend, vooral zaterdag, is vaak synoniem aan wat extra tijd voor het opdoen van ideeën en inspiratie voor thuis. Daarom is het goed om te weten dat de Kwantum in Barendrecht ruime openingstijden hanteert. We zijn geopend tot 17:00 uur, waardoor er genoeg tijd is om zonder haast op zoek te gaan naar die ene perfecte lamp, een comfortabel vloerkleed of trendy raamdecoratie.

Hier zijn de zaterdagse openingstijden op een rij:

Dag Openingstijd Sluitingstijd
Zaterdag 09:00 uur 17:00 uur

Mocht je eerder willen komen om de drukte te vermijden, dan biedt de ochtend vaak een rustiger moment. Uit ervaring weet ik dat laat in de middag de winkel weer wat levendiger wordt. Daarom raad ik aan om op zaterdag op tijd te komen zodat je op je gemak alles kunt bekijken.

Om ervoor te zorgen dat je bezoek zo efficiënt mogelijk is, kun je vooraf alvast de online collectie en de nieuwste aanbiedingen bekijken. Op deze manier kom je goed voorbereid naar de winkel en weet je wat je van de actuele collectie kunt verwachten.

Zorg er ook voor dat je de Kwantum Barendrecht blijft volgen via sociale media voor updates over speciale evenementen op zaterdagen. Denk hierbij aan speciale kortingen of themadagen die juist op deze dag van de week georganiseerd kunnen worden. Zo mis je nooit een goede deal en haal je het maximale uit je bezoek aan Kwantum Barendrecht.

Zondag

Zondag shoppen is ideaal voor velen die doordeweeks weinig tijd hebben. Bij Kwantum Barendrecht kan dit ook. Op zondagen opent de winkel haar deuren voor liefhebbers van interieur en decoratie. Let wel op, de zondagsopeningstijden kunnen afwijken van de rest van de week.

Deuren openen doorgaans om 12:00 uur en sluitingstijd is om 17:00 uur. Dit geeft vijf uur de tijd om rustig rond te kijken en advies in te winnen over bijvoorbeeld gordijnen, vloeren of behang. Deze aangepaste uren zorgen ervoor dat je de zondag optimaal kunt benutten, met een middag vrij om inspiratie op te doen voor je huis.

Hieronder vind je de zondagse openingstijden in een overzichtelijk tabel:

Dag Openingstijd Sluitingstijd
Zondag 12:00 uur 17:00 uur

Het is aan te raden om vooraf online te checken of er bijzondere openingstijden zijn, vooral rond de feestdagen of tijdens speciale promotieperioden. Kwantum Barendrecht kan besluiten om de deuren eerder te openen of langer open te houden afhankelijk van de gelegenheid.

Het voordeel van op zondag winkelen is ook dat het vaak rustiger is dan op zaterdag. Je hebt meer ruimte en tijd om te overleggen met het personeel, die je met hun expertise graag verder helpen. Bovendien is het een perfect moment om de acties van de afgelopen week te heroverwegen en eventueel je slag te slaan voordat nieuwe aanbiedingen van start gaan.

Volg dus altijd de sociale media van Kwantum Barendrecht, of neem een kijkje op de website voor de meest actuele informatie rondom openingstijden en eventuele speciale zondagopeningen. Zo mis je geen enkele kans om met voordeel de mooiste woonartikelen in huis te halen.

Feestdagen

Tijdens de feestdagen wil je natuurlijk je huis extra gezellig maken. Daarom is het handig om te weten wanneer Kwantum in Barendrecht open is in deze periodes. De openingstijden kunnen variëren tijdens feestdagen zoals Kerstmis, Pasen of Koningsdag. Ik raad je aan om altijd vooraf te checken of de winkeltijden aangepast zijn rond deze speciale dagen. Vooral omdat de feestdagen druk kunnen zijn met shoppers die op zoek zijn naar de laatste interieurdecoraties of cadeaus.

Voor Kerst bijvoorbeeld, zijn winkels vaak langer open. Ik heb gemerkt dat Kwantum soms zelfs speciale koopavonden organiseert zodat je na werktijd nog de kans krijgt om inkopen te doen. Dit is perfect voor als je overdag andere verplichtingen hebt.

Met Pasen zie je vaak dat de winkel op eerste paasdag gesloten is, maar op tweede paasdag zijn er extra openingstijden. Hierdoor kun je die dag gebruiken om inspiratie op te doen voor je huis of je tuin lenteklaar te maken. Het is simpelweg een kwestie van de openingskalender op de website van Kwantum checken of hun sociale media volgen voor de meest recente updates.

Op Koningsdag kan Kwantum Barendrecht een aangepast schema hebben. Dit varieert elk jaar dus hou de aankondigingen in de gaten. Regelmatig zijn er feestelijke aanbiedingen te vinden die specifiek gericht zijn op de viering van nationale feestdagen. Dit kan variëren van kortingen op oranje artikelen tot aan speciale Koningsdagacties.

Ook tijdens andere minder bekende feestdagen kan Kwantum aangepaste openingstijden hebben. Zoals op Bevrijdingsdag of tijdens plaatselijke festiviteiten. Het is daarom altijd een slimme zet om mijn eerdere tip ter harte te nemen en zowel de website als de sociale media van Kwantum Barendrecht in de gaten te houden. Zo weet je zeker dat je niet voor een dichte deur staat en maak je optimaal gebruik van de tijd die je hebt om je woonruimte die feestelijke touch te geven.

Conclusie

Het is duidelijk dat een bezoek aan Kwantum Barendrecht goed gepland moet worden met de openingstijden in gedachten. Vergeet niet vooraf te controleren vooral rond de feestdagen voor eventuele wijzigingen. Het loont ook zeker om de online deals te bekijken en de sociale media in de gaten te houden. Zo ben je altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes en mis je geen enkele kans om te profiteren van speciale aanbiedingen. Met deze tips ben je helemaal klaar voor een succesvolle winkelervaring bij Kwantum Barendrecht.

Share:

Cheryl de Vries

administrator