Contact Information

Theodore Lowe, Ap #867-859
Sit Rd, Azusa New York

We Are Available 24/ 7. Call Now.

Ben je van plan om je huis te verbouwen of heb je gewoon wat doe-het-zelf materialen nodig? Dan is Hornbach Nieuwegein dé plek waar je moet zijn. Ik weet hoe belangrijk het is om de openingstijden te kennen voordat je op pad gaat.

Gelukkig voor jou heb ik alle informatie over de openingstijden van Hornbach Nieuwegein bij de hand. Zo sta je nooit voor een dichte deur. Of je nu een vroege vogel bent of een late klusser, Hornbach is er voor jou op de momenten dat het jou uitkomt.

Openingstijden Hornbach Nieuwegein

Als je op zoek bent naar de specifieke openingstijden van Hornbach Nieuwegein, dan zit je hier goed. Ik heb alle tijden overzichtelijk voor je op een rijtje gezet, zodat je precies weet wanneer je terechtkunt voor jouw klusmaterialen.

Hornbach Nieuwegein is zeven dagen per week geopend, inclusief koopavonden, wat het winkelen voor iedereen toegankelijk maakt. Of je nu in het weekend aan de slag wilt of na werktijd nog snel iets nodig hebt, Hornbach staat voor je klaar.

Weekdagen en Koopavond

Van maandag tot en met vrijdag kun je bij Hornbach vanaf ’s ochtends vroeg terecht. De deuren openen om 7:00 uur en sluiten pas weer om 21:00 uur. Dit geeft je zeeën van tijd om na je werk nog langs te gaan.

Weekend Openingstijden

De weekendopenstelling is iets korter maar nog steeds ruim genoeg. Op zaterdag begint jouw klusdag vanaf 8:00 uur tot 18:00 uur. Zondagen zijn rustiger met openingstijden van 12:00 uur tot 17:00 uur.

Feestdagen en Bijzondere Dagen

Feestdagen kunnen afwijken, dus check altijd vooraf even online de exacte openingstijden. Hornbach Nieuwegein heeft een handige online kalender waar je dit snel en eenvoudig kunt opzoeken.

Dag Openingstijd Sluitingstijd
Maandag 7:00 21:00
Dinsdag 7:00 21:00
Woensdag 7:00 21:00
Donderdag 7:00 21:00
Vrijdag 7:00 21:00
Zaterdag 8:00 18:00
Zondag 12:00 17:00

Het is altijd raadzaam om de website van Hornbach of sociale media te raadplegen voor de meest actuele tijden, zeker als je van plan bent om op een feestdag te gaan.

Door de ruime openingstijden van Hornbach Nieuwegein heb je de flexibiliteit om jouw projecten te plannen wanneer het jou uitkomt. Of je nou ’s morgens de eerste klant wilt zijn of juist ’s avonds laat nog snel iets wilt oppikken, deze bouwmarkt biedt de mogelijkheden. Houd mijn tips in acht en een gesloten deur zal je niet meer verrassen.

Openingstijden op doordeweekse dagen

Bij het plannen van een bezoek aan Hornbach Nieuwegein is het belangrijk om de openingstijden goed in de gaten te houden. Maandag tot en met vrijdag hanteren ze zeer klantvriendelijke tijden. Hierdoor kan ik altijd een geschikt moment vinden, ongeacht of ik vroeg uit de veren ben of juist laat in de avond tijd vrij heb.

’s Ochtends zijn de deuren al vanaf 7:00 uur geopend, ideaal voor de vroege vogels onder ons die graag hun materialen in huis willen hebben voordat de werkdag begint. Gedurende de dag is er voldoende tijd om op mijn gemak rond te kijken en advies in te winnen van de deskundige medewerkers van Hornbach. De openingstijden zijn ruim opgezet, wat betekent dat er tot 21:00 uur ’s avonds gelegenheid is om inkopen te doen. Dit is perfect voor als ik overdag geen tijd heb en nog snel iets nodig heb voor een project of klus.

Voor veel mensen is het ontzettend handig dat de winkel ook tijdens de koopavonden geopend is. Zo kan ik na het werk nog even langsrijden zonder me te hoeven haasten. Bovendien zijn late openingstijden bij mij in de buurt niet altijd een gegeven, waardoor de flexibiliteit van Hornbach extra op prijs wordt gesteld.

Dag Openingstijd Sluitingstijd
Maandag 7:00 uur 21:00 uur
Dinsdag 7:00 uur 21:00 uur
Woensdag 7:00 uur 21:00 uur
Donderdag 7:00 uur 21:00 uur
Vrijdag 7:00 uur 21:00 uur

De handige ligging van de winkel, gecombineerd met deze ruime openingstijden, maakt dat ik eenvoudig mijn bezoek kan inplannen. Bovendien, mochten deze tijden onverhoopt niet uitkomen, biedt het weekend vaak nog een uitkomst. Wijsheid is wel om altijd de meest actuele tijden te checken op hun website of sociale media, vooral omdat afwijkingen mogelijk zijn rondom feestdagen of speciale gelegenheden.

Openingstijden in het weekend

Tijdens het weekend biedt Hornbach Nieuwegein uitgebreide mogelijkheden voor klanten om hun inkopen te doen of advies in te winnen voor hun doe-het-zelf projecten. Op zaterdag ben ik er regelmatig te vinden tussen 8:00 uur en 18:00 uur, waardoor ik alle tijd heb om door de ruime gangpaden te struinen en de producten te vinden die ik nodig heb.

Zondagen zijn voor velen een rustdag, maar mocht ik toch besluiten om aan de slag te willen gaan met een klus, dan kan ik van 12:00 uur tot 17:00 uur bij Hornbach terecht. Het is heerlijk om te weten dat ik ook aan het einde van de week nog terecht kan voor die ene laatste benodigdheid of dat stukje professioneel advies van een medewerker.

Extra voorzieningen op Zondag

Op zondagen profiteren klanten van extra diensten zoals de zagerij en de verfmengbalie die tot sluitingstijd beschikbaar zijn. Dat maakt de zondag een ideaal moment om last-minute aankopen te doen of om nou net dat stuk hout op maat te laten zagen.

Veiligheid en gemak voorop – dat merk ik zeker op de zondagen bij Hornbach Nieuwegein. Het parkeerterrein biedt voldoende ruimte en door de ruimere openingstijden is het verspreid druk, waardoor ik nooit lang hoef te wachten bij de kassa.

Opmerkingen over Weekenduren

Hoewel de weekenduren ruim zijn, blijf ik alert op de kleine wijzigingen die soms plaatsvinden door speciale evenementen of aanbiedingen. Door de app te downloaden of de website te checken blijf ik op de hoogte, en zo kom ik niet voor verrassingen te staan.

Dat Hornbach ook in het weekend langer open is dan menige andere bouwmarkt, is voor mij een teken van uitstekende klantenservice en aandacht voor de behoeften van de klant – iets waar ik persoonlijk veel waarde aan hecht.

Openingstijden op feestdagen

Feestdagen zijn vaak momenten waarop ik wat extra tijd heb om aan projecten te werken of om boodschappen te doen die ik anders zou uitstellen. Het is daarom erg handig om te weten dat de openingstijden van Hornbach Nieuwegein op deze dagen soms anders zijn. Hornbach hanteert aangepaste tijden rondom feestdagen, wat betekent dat je voor de meest recente informatie het beste hun website of social media kanalen kunt checken.

Traditioneel gezien hanteert Hornbach tijdens feestdagen zoals Kerst, Pasen, en Koningsdag speciale openingstijden. Bijvoorbeeld, op Eerste Kerstdag zijn de deuren vaak gesloten, terwijl op Tweede Kerstdag de mogelijkheid bestaat om toch nog die laatste benodigdheden te halen. Dit geldt ook voor dagen zoals Hemelvaartsdag en Tweede Paasdag, waarop de winkel meestal open is, maar met aangepaste uren.

Voor de doe-het-zelver of professional die zijn tijd graag effectief indeelt, biedt Hornbach de kans om ook op deze speciale dagen voorbereid te zijn. Of het nu gaat om een spoedklus of een gepland project, de flexibiliteit in de openingstijden komt vaak goed van pas. Wat ik persoonlijk erg waardeer is dat Hornbach helder communiceert over deze aangepaste openingstijden, waardoor ik niet voor verrassingen kom te staan.

Hieronder vind je een overzicht van de afwijkende openingstijden tijdens enkele feestdagen:

Feestdag Openingstijden
Nieuwjaarsdag Gesloten
Goede Vrijdag 7:00 – 21:00
Eerste Paasdag Gesloten
Tweede Paasdag 8:00 – 18:00
Koningsdag 8:00 – 18:00
Hemelvaartsdag 8:00 – 18:00
Eerste Pinksterdag Gesloten
Tweede Pinksterdag 8:00 – 18:00
Eerste Kerstdag Gesloten
Tweede Kerstdag 8:00 – 18:00

Het is altijd nuttig om deze tijden even te dubbelchecken voordat je richting de winkel gaat. Veranderingen kunnen altijd plaatsvinden en Hornbach zorgt ervoor dat de meest up-to-date informatie bereikbaar is via hun digitale kanalen. Het feit dat zij deze specifieke details zo toegankelijk maken, onderstreept hun toewijding aan klantenservice en ervoor zorgen dat iedereen zijn klus kan klaren.

Extra service bij Hornbach Nieuwegein

Bij mijn bezoeken aan Hornbach Nieuwegein heb ik altijd meer ontdekt dan enkel een breed scala aan bouwmaterialen en gereedschappen. Klantenservice staat hier duidelijk in de schijnwerpers en dat zie je terug in het aanbod van extra services. Of je nu een doorgewinterde professional bent of een beginnende doe-het-zelver, de aangeboden diensten zijn ontworpen om iedere klus succesvol te laten verlopen.

Een dienst die mij bijzonder aanspreekt is de zaagservice. Hier kan je je hout en plaatmateriaal op maat laten zagen, wat een hoop tijd bespaart en ervoor zorgt dat je met precies de juiste afmetingen thuis aan de slag kunt. Bovendien is het personeel deskundig; ze geven advies over de beste soort hout voor jouw project en de meest efficiënte manier om het te bewerken.

Naast zagen biedt Hornbach Nieuwegein ook een verfmengservice, waar je uit een bijna oneindig spectrum aan kleuren kunt kiezen om deze vervolgens in de winkel te laten mengen. Het is geweldig om te zien hoe de technologie zorgt voor de perfecte schaduw match voor je interieur.

  • Zaagservice
  • Verfmengservice
  • Deskundig advies

Hornbach Nieuwegein begrijpt dat sommige klussen een beetje extra hulp vereisen. Daarom kun je er ook terecht voor het huren van professioneel gereedschap. Of het nu gaat om een boormachine of een compleet steigersysteem, je kunt het huren voor de duur van je project. Dit is niet alleen kostenbesparend maar ook ongelooflijk handig.

En voor wie geen mogelijkheid heeft om de grote aankopen naar huis te vervoeren, is er de transportverhuurservice. Met dit aanbod toont Hornbach aan dat ze een stap verder gaan voor hun klanten. Ze maken het eenvoudig om zelfs de meest omvangrijke en zware aankopen thuis te krijgen, zonder de noodzaak van eigen transportmiddelen.

Conclusie

Mijn bezoek aan Hornbach Nieuwegein was meer dan alleen een winkeltrip; het was een ervaring die alle verwachtingen overtrof. De extra services zoals zaag- en verfmengservice maakten mijn projecten een stuk eenvoudiger. Met de deskundige adviezen en de mogelijkheid om professioneel gereedschap te huren voelde ik me volledig ondersteund. Of ik nu grootse plannen heb of kleine klusjes wil klaren, bij Hornbach Nieuwegein vind ik alles wat ik nodig heb. En met de transportverhuurservice is zelfs het thuis krijgen van grote aankopen geen probleem. Voor elke doe-het-zelver is Hornbach Nieuwegein de ideale partner. Ik kan niet wachten om mijn volgende project te starten!

Share:

Cheryl de Vries

administrator