Contact Information

Theodore Lowe, Ap #867-859
Sit Rd, Azusa New York

We Are Available 24/ 7. Call Now.

Zoek je de openingstijden van Formido in Geldermalsen? Dan ben je aan het juiste adres! Ik weet hoe belangrijk het is om je bezoek goed te plannen, dus ik ga je helpen met de meest actuele informatie.

Of je nu een doe-het-zelver bent of gewoon snel iets nodig hebt voor je huis of tuin, de openingstijden van Formido Geldermalsen zijn cruciaal. Ik heb alle details die je nodig hebt, zodat je nooit voor een dichte deur staat.

Formido Geldermalsen – Algemene informatie

Wanneer ik naar Formido Geldermalsen ga, is het eerste dat ik doe de openingstijden checken. Ik weet hoe frustrerend het kan zijn om voor een dichte deur te staan. Maar wat weet je nog meer over Formido Geldermalsen?

Formido Geldermalsen valt onder de bekende Formido bouwmarktketen die verspreid is over heel Nederland. De winkel biedt een uitgebreid assortiment producten voor iedere doe-het-zelver en de professionele klusser. Van gereedschap en verf tot sanitair en tuinartikelen: je vindt er alles wat je nodig hebt voor je klusprojecten, groot of klein.

Mijn ervaring leert dat de klantenservice bij Formido Geldermalsen bijzonder behulpzaam is. De medewerkers staan altijd klaar om advies te geven of om mee te denken over oplossingen. Dit maakt het winkelen niet alleen efficiënt, maar ook aangenaam.

Parkeren is hier ook geen probleem. De winkel beschikt over ruime parkeergelegenheid, wat een bezoek aan Formido Geldermalsen nog gemakkelijker maakt. Of je nu met een grote aanhangwagen komt of alleen je fiets, je kunt je vervoermiddel altijd kwijt.

Het is handig te weten dat Formido Geldermalsen ook regelmatig aanbiedingen en acties heeft. Houd de folder in de gaten of bezoek de website voor de laatste deals. Ik zorg er zelf altijd voor dat ik de recentste aanbiedingen heb bekeken voordat ik naar de winkel ga, zodat ik nooit een goede deal misloop.

Naast de standaard producten biedt Formido Geldermalsen ook een aantal speciale diensten aan. Denk hierbij aan het mengen van verf in precies de kleur die je wenst of het op maat laten zagen van hout en andere materialen. Hierdoor bespaar je thuis niet alleen tijd maar ook veel gedoe.

Openingstijden Formido Geldermalsen

Mijn bezoeken aan Formido Geldermalsen zijn altijd gebonden aan hun openingstijden. Gelukkig zijn deze zeer klantvriendelijk en bieden ze voldoende flexibiliteit voor zowel de vroege vogels als de late klussers. Van maandag tot en met vrijdag is de winkel geopend vanaf 09:00 uur ’s ochtends en de deuren blijven open tot 21:00 uur. Dit ruime tijdvenster geeft me de kans om na mijn werk nog even langs te gaan voor die ene onmisbare schroef of verfkwast.

Op zaterdag kunnen klanten al vroeg terecht, vanaf 08:30 uur, voor alle klusbenodigdheden die het weekendproject vereist. Formido Geldermalsen blijft op deze dag open tot 17:00 uur wat een comfortabele tijd is voor mij om mijn aankopen te doen.

De zondagopening is iets waar veel doe-het-zelvers blij van worden. Iedere eerste zondag van de maand is Formido Geldermalsen open voor het publiek. Die dagen kan ik er van 12:00 tot 17:00 terecht. Deze extra dag biedt de perfecte mogelijkheid om de klus die ik voor het weekend heb gepland, af te maken zonder dat ik me zorgen hoef te maken over ontbrekend materiaal.

Het is belangrijk om te onthouden dat de openingstijden variëren tijdens feestdagen of bijzondere gelegenheden. Ik raadpleeg altijd de website of de lokale aankondigingen om up-to-date te blijven over eventuele wijzigingen in de openingstijden. Door mijn bezoek zorgvuldig te plannen, zorg ik ervoor dat ik nooit voor een gesloten deur sta.

  • Feestdagen kunnen leiden tot gewijzigde openingstijden.
  • Specifieke informatie is altijd terug te vinden op de website van Formido Geldermalsen.
  • Tijdige updates hierover vind ik vaak bij de ingang van de winkel.

Door de ruime openingstijden van Formido Geldermalsen kan ik mijn kluswerkzaamheden goed inplannen en heb ik altijd toegang tot de materialen die ik nodig heb op een tijdstip dat mij uitkomt.

Openingstijden op werkdagen

Tijdens werkdagen is Formido Geldermalsen de plaats waar ik mijn klusmaterialen haal. De openingstijden zijn bijzonder gunstig voor zowel de vroege vogel als de avondklusser. Op maandag beginnen ze de week met de deuren te openen om 09:00 uur. Deze tijd biedt genoeg ruimte om voor werk nog even iets op te pikken wat je nodig hebt voor een klus.

Van dinsdag tot en met vrijdag sta ik steeds weer versteld van het gemak dat ze bieden door de consistente openingstijden. Elke werkdag, van maandag tot en met vrijdag, sluiten ze pas om 21:00 uur. Dit is perfect voor mij want na mijn werk heb ik nog voldoende tijd om eventuele materialen op te halen of om advies te vragen aan de deskundige medewerkers.

Hieronder is een overzicht van de openingstijden op werkdagen:

Dag Openingstijden
Maandag 09:00 – 21:00
Dinsdag 09:00 – 21:00
Woensdag 09:00 – 21:00
Donderdag 09:00 – 21:00
Vrijdag 09:00 – 21:00

Door de ruime openingstijden is het mij gelukt om m’n projecten succesvol en zonder stress af te ronden – ik ben niet gebonden aan strikte tijden waarbinnen ik moet winkelen. Wat ik extra waardeer is dat deze tijden het toelaten om niet alleen voor mezelf materiaal te halen, maar ook om af en toe de gereedschappen te pakken die mijn vrienden of familie nodig hebben voor hún doe-het-zelf projecten.

Vergeet niet dat de openingstijden kunnen afwijken tijdens speciale gelegenheden of feestdagen. Het is dus een goede tip om altijd even de website te raadplegen of telefonisch contact op te nemen met Formido Geldermalsen voor de meest actuele informatie.

Openingstijden in het weekend

Als je van plan bent om in het weekend een bezoek te brengen aan Formido Geldermalsen, is het goed om te weten dat de openingstijden je volop de gelegenheid geven om jouw klusbenodigdheden te kopen. Op zaterdag is de winkel al vroeg open, namelijk vanaf 08:30 uur, wat perfect is voor vroege vogels die de dag optimaal willen benutten.

Daarnaast maakt Formido Geldermalsen het voor de weekendklussers nog gemakkelijker door ook op zondag open te zijn. De eerste zondag van de maand kun je er terecht van 12:00 uur tot 17:00 uur. Dit is ideaal voor wie door de week druk is en in het weekend tijd wil maken voor het afronden van klusprojecten.

Het is wel belangrijk om te onthouden dat deze zondagsopening alleen geldt voor de eerste zondag van de maand. Het kan een teleurstelling zijn als je voor een gesloten deur komt te staan omdat je de data door elkaar hebt gehaald. Voor de meest recente informatie kan het handig zijn om de website van Formido Geldermalsen te raadplegen of ze even te bellen voordat je op pad gaat.

Voor degenen die werkzaam zijn in de bouwsector of wie graag zijn weekend besteedt aan doe-het-zelf werkzaamheden, kunnen de ruime openingstijden op zaterdag en de speciale zondagsopeningen van Formido Geldermalsen als een geschenk worden beschouwd. Zeker gezien het feit dat je in de winkel naast het kopen van producten, ook terecht kunt voor extra diensten zoals het mengen van verf of het op maat laten zagen van hout.

Afwijkende openingstijden

Wanneer je een bezoek plant aan Formido Geldermalsen is het slim om rekening te houden met afwijkende openingstijden. Deze kunnen namelijk verschillen tijdens feestdagen of andere bijzondere dagen. Ik zorg ervoor dat ik altijd de meest actuele informatie heb door hun website te checken voordat ik vertrek. Hierdoor voorkom ik een voor niets gemaakte reis wanneer de winkel eerder gesloten is.

Rond de feestdagen bijvoorbeeld kan Formido Geldermalsen aangepaste openingstijden hebben. Kerst, Oud en Nieuw en Pasen zijn typische perioden waarin je kunt verwachten dat de bouwmarkt niet de reguliere tijden hanteert. Zeker wanneer kerstdagen of nieuwjaarsdag in het weekend vallen. Het is dan ook mijn advies om extra alert te zijn rond deze dagen.

Niet alleen nationale feestdagen hebben invloed op de openingstijden. Ook lokale evenementen kunnen een reden zijn voor aangepaste uren. Denk aan festivals of markten in Geldermalsen die de toegang of parkeergelegenheid rondom Formido kunnen beïnvloeden. In zulke gevallen kan het voorkomen dat de bouwmarkt eerder haar deuren sluit of juist later open gaat.

Daarnaast is het de moeite waard om de lokale kranten of de Facebookpagina van Formido Geldermalsen in de gaten te houden. Zij communiceren vaak tijdig over gewijzigde openingstijden. Als service bieden veel bouwmarkten, waaronder Formido, vaak een nieuwsbrief aan waar je je voor kunt inschrijven. Zo ontvang je de meest recente updates direct in je inbox en ben je altijd op de hoogte van de laatste wijzigingen.

In mijn ervaring is het altijd handig om de klantenservice te bellen als je twijfelt over de actuele openingstijden. Zij kunnen je direct de benodigde informatie verschaffen, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Dit is vooral handig wanneer je specifieke producten nodig hebt of gebruik wilt maken van de speciale diensten die Formido biedt.

Conclusie

Het bezoeken van Formido Geldermalsen is een uitkomst voor elke klusser. Met ruime openingstijden en een servicegerichte instelling staan ze klaar om je van dienst te zijn. Of je nu op zoek bent naar de nieuwste aanbiedingen of specifieke diensten zoals verfmengen of houtzagen ik raad je aan de actuele tijden te checken voordat je op pad gaat. Zo weet je zeker dat je niet voor een dichte deur staat. Voor de meest recente openingstijden kun je altijd terecht op de website of contact opnemen met de klantenservice. Zorg dat je altijd even controleert vooral rond de feestdagen en lokale evenementen. Zo ben je altijd op de hoogte en kun je jouw bezoek perfect plannen.

Share:

Cheryl de Vries

administrator