Contact Information

Theodore Lowe, Ap #867-859
Sit Rd, Azusa New York

We Are Available 24/ 7. Call Now.

Ben je van plan een bezoek te brengen aan Formido in Dronten en vraag je je af wanneer je het beste kunt gaan? Ik heb alle info over de openingstijden van deze populaire bouwmarkt voor je op een rijtje gezet. Of je nu een doe-het-zelver bent of een professional, het is essentieel om te weten wanneer je terechtkunt voor je klusbenodigdheden.

Openingstijden Formido Dronten

Als hartstochtelijke klusser zie ik hoe belangrijk het is om up-to-date te blijven met de openingstijden van mijn favoriete bouwmarkt. Daarom heb ik hier de openingstijden van Formido Dronten voor jullie op een rij gezet. De tijden kunnen variëren tijdens feestdagen of speciale evenementen, maar dit schema geeft je een duidelijk overzicht voor de normale winkelweek.

Formido Dronten heeft ruime openingstijden die geschikt zijn voor zowel de vroege vogels als de late beslissers onder ons. Hieronder volgen de reguliere openingstijden:

Dag Openingstijd Sluitingstijd
Maandag 09:00 uur 20:00 uur
Dinsdag 09:00 uur 20:00 uur
Woensdag 09:00 uur 20:00 uur
Donderdag 09:00 uur 21:00 uur
Vrijdag 09:00 uur 21:00 uur
Zaterdag 09:00 uur 18:00 uur
Zondag Gesloten Gesloten

Mocht je op een zondag toch behoefte hebben aan klusmaterialen, dan raad ik aan om de eventuele koopzondagen te controleren. Deze informatie is meestal beschikbaar op de website van Formido Dronten of door contact met hen op te nemen.

Voor de exacte data van koopzondagen en eventuele wijzigingen in de openingstijden, verwijs ik je naar de officiële website of de klantenservice van Formido Dronten. Het is altijd het beste om dit nog even na te gaan voordat je op pad gaat. Niets is immers zo vervelend als voor een gesloten deur staan wanneer je midden in een klusproject zit.

Belangrijke feestdagen zoals Kerstmis, Nieuwjaarsdag en Koningsdag kunnen ook invloed hebben op de openingstijden. In de dagen voorafgaand aan deze feestdagen biedt de bouwmarkt vaak extra koopavonden of gewijzigde openingstijden om iedereen van dienst te zijn. Het is handig om hier rekening mee te houden bij het plannen van grotere projecten waarvoor je wellicht meer materialen nodig hebt.

Door altijd op de hoogte te zijn van de openingstijden, zorg ik ervoor dat ik mijn bezoeken optimaal kan plannen. Dit draagt bij tot een efficiënte werkwijze en het voorkomen van onnodige stress. Door alles goed voor te bereiden, kan ik mij volledig richten op het slagen van mijn doe-het-zelf projecten.

Openingstijden op werkdagen

Wanneer je eraan denkt je doe-het-zelf projecten te starten, is het essentieel te weten wanneer je terecht kunt bij Formido Dronten. Op werkdagen heeft Formido ruime openingstijden, die ik hieronder helder uiteenzet. Zo kun je zonder haast je inkopen doen, precies wanneer het jou uitkomt.

Formido Dronten opent zijn deuren meestal al om 09:00 uur ’s ochtends. Dit is ideaal voor de vroege vogels die graag hun materiaal in huis halen voordat hun dag echt begint. De openingstijden op werkdagen zijn consistent, wat plannen vereenvoudigt. Hier is een overzicht voor je gemak:

Dag Openingstijd Sluitingstijd
Maandag 09:00 18:00
Dinsdag 09:00 18:00
Woensdag 09:00 18:00
Donderdag 09:00 18:00
Vrijdag 09:00 21:00

Zoals je kunt zien, is er op vrijdag een koopavond, waarbij de deuren open blijven tot 21:00 uur. Dit geeft je de kans om na werktijd nog inkopen te doen of die ene klus in het weekend voor te bereiden.

Bovendien is het handig om te weten dat de tijden kunnen variëren tijdens speciale periodes of promotie-evenementen. Het is daarom altijd aan te raden de officiële website te raadplegen voor je naar de winkel gaat, zodat je niet voor een dichte deur staat.

Mijn advies is om gebruik te maken van de ruime openingstijden op werkdagen. Hierdoor kun je iedere klus met vertrouwen starten, wetende dat je alle benodigde materialen op tijd in huis kunt halen. En mocht je onverhoopt toch iets vergeten, dan zijn er nog voldoende mogelijkheden om je bezoek aan Formido Dronten in te plannen.

Openingstijden in het weekend

Tijdens het weekend heeft Formido Dronten speciale openingstijden die shoppers de kans bieden ook op hun vrije dagen de nodige klusartikelen in te slaan. Op zaterdag opent de bouwmarkt al vroeg, wat ideaal is voor de doe-het-zelvers die de dag optimaal willen benutten.

Zaterdag Openingstijden

  • Zaterdagochtend: 09:00 uur
  • Zaterdagsluitingstijd: 17:00 uur

Het ruime tijdslot op zaterdag zorgt ervoor dat er genoeg tijd is om rustig rond te kijken en advies in te winnen bij het personeel over producten en projecten. Of het nu gaat om een grote renovatie of een kleine reparatie, de zaterdag biedt genoeg tijd om alles bij elkaar te zoeken.

Zondag Openingstijden en Koopzondagen

Niet elke Formido bouwmarkt is op zondag open, maar in Dronten zijn er speciale koopzondagen ingesteld. Deze dagen zijn geselecteerd om klanten extra winkelmogelijkheden te bieden buiten de normale openingstijden. De data van de koopzondagen worden van tevoren aangekondigd, het is dus slim om de website in de gaten te houden voor actuele informatie.

  • Eerste koopzondag: 12:00 uur
  • Laatste koopzondag: 17:00 uur

Het is raadzaam om voor een bezoek aan de Formido in Dronten altijd even online te checken of het een koopzondag is. Zo verspil je geen tijd en benzine aan een dichte deur.

Om aan de behoeften van de lokale gemeenschap te voldoen, kunnen de koopzondagen variëren afhankelijk van het seizoen of speciale gelegenheden in Dronten. Het personeel is op deze dagen ook beschikbaar om klanten te helpen met hun vragen en om begeleiding te bieden bij aankopen.

Mijn tip: maak een lijstje vooraf om je tijd binnen de winkel te optimaliseren, zeker als je precies weet wat je nodig hebt. Voor de laatste updates en wijzigingen in de weekendopeningsuren kan het nooit kwaad om een blik op de officiële Formido Dronten website te werpen voordat je het huis uit gaat.

Sluitingsdagen

Als doorgewinterde bezoeker van de Formido in Dronten weet ik hoe belangrijk het is om niet voor een gesloten deur te staan. Daarom is het net zo essentieel om op de hoogte te zijn van de sluitingsdagen als de openingstijden. Gedurende het jaar zijn er specifieke dagen waarop de bouwmarkt de deuren niet opent. Deze datums zijn vaak gekoppeld aan de nationale feestdagen.

Nationale Feestdagen
Feestdagen zoals Nieuwjaarsdag, Eerste en Tweede Kerstdag en Koningsdag zijn traditionele sluitingsdagen voor veel winkels, en Formido Dronten is daar geen uitzondering op. Daarnaast is het gebruikelijk dat de bouwmarkt op Bevrijdingsdag eens in de vijf jaar gesloten is, wanneer 5 mei als een officiële feestdag wordt erkend.

Bijzondere Sluitingsdagen
Naast de bekende feestdagen zijn er ook andere dagen in het jaar waarop Formido Dronten de deuren sluit. Dit kan variëren per jaar, maar meestal gaat het om:

  • Goede Vrijdag na 19:00 uur
  • Dodenherdenking, eveneens na 19:00 uur
  • De avond voor belangrijke feestdagen

Het is belangrijk om te vermelden dat deze sluitingsmomenten kunnen wijzigen. Het advies blijft om altijd de officiële website te raadplegen voor de meest nauwkeurige gegevens. Hieronder is een standaardoverzicht van de sluitingsdagen te vinden.

Feestdag Sluitingsdata
Nieuwjaarsdag 1 januari
Goede Vrijdag Na 19:00 uur
Kerstdagen 25 en 26 december
Koningsdag 27 april
Dodenherdenking Na 19:00 uur
Bevrijdingsdag Elke 5 jaar op 5 mei

Tijdens deze dagen is het een goed alternatief om de online services te gebruiken. Veel retailers, waaronder Formido, bieden uitgebreide online services en informatie. Denk aan het plaatsen van bestellingen of het raadplegen van klusadvies.

Mijn ervaring leert dat een goede voorbereiding essentieel is bij klusprojecten. Door rekening te houden met deze sluitingsdagen in je planning, zorg je ervoor dat je zonder onaangename verrassingen aan je project kunt beginnen.

Contactgegevens

Als je van plan bent om de Formido bouwmarkt in Dronten te bezoeken, is het altijd slim om over de juiste contactgegevens te beschikken. Mocht je vragen hebben over producten, voorraadstatussen of specifieke diensten, dan kunt je ze eenvoudig bereiken. Hieronder heb ik alle noodzakelijke contactinformatie opgesomd, zodat je snel en gemakkelijk in contact kunt komen met de winkel.

Telefoonnummer en E-mail:
Voor direct contact kun je de Formido Dronten bereiken op het volgende telefoonnummer: [Plaats hier het telefoonnummer]. Dit nummer is bereikbaar tijdens de openingstijden die eerder besproken zijn. Mocht het telefonisch niet uitkomen dan biedt de e-mailservice uitkomst, waar je je vragen en opmerkingen kunt doorsturen naar [Plaats hier het e-mailadres].

Locatie en Routebeschrijving:
Het adres van Formido Dronten is [Plaats hier het adres]. Voor de beste route naar de bouwmarkt maak ik meestal gebruik van een navigatieapp op mijn smartphone. Het is echter altijd handig om de route vooraf te controleren, vooral als je tijdens piekuren of rond feestdagen de winkel wilt bezoeken, wanneer verkeersdrukte kan zorgen voor vertragingen.

Sociale Media en Website:
Formido Dronten is actief op verschillende sociale media platforms. Het volgen van hun kanalen kan je op de hoogte brengen van speciale aanbiedingen, nieuwe productlanceringen en zelfs DIY-tips. Check hun profielen op platformen als Facebook en Instagram. Vergeet ook niet om hun officiële website te bezoeken voor de laatste updates over openingstijden, sluitingsdagen en andere relevante informatie.

Ik hoop dat deze contactgegevens handig zijn voor je bezoek aan de Formido bouwmarkt in Dronten. Wees altijd voorbereid en controleer de openingstijden en contactgegevens voordat je een trip plant, zo weet je zeker dat je niet voor gesloten deuren staat.

Conclusion

Ik hoop dat ik je met mijn overzicht van de openingstijden en sluitingsdagen van Formido Dronten goed op weg heb geholpen. Voor de meest actuele informatie is het altijd slim om even de officiële website te checken voordat je op pad gaat. Zo sta je nooit voor een gesloten deur. Heb je nog vragen of wil je iets kwijt over jouw ervaringen met deze bouwmarkt? Schroom dan niet om contact op te nemen via de vermelde gegevens. Veel succes met je aankopen en een prettig bezoek aan Formido Dronten gewenst!

Share:

Cheryl de Vries

administrator